580
Servers
732
Signups
690
Players
Hopeacraft
Owner Hopeacraft
Status online
IP play.hopeacraft.live
Discord Join Discord
Website https://hopeacraft.live
Players 0/0
Version Minecraft Java: 1.15.x
Rank 199
Votes 9
Uptime 100%
Last Check Check Pending
Country Finland
Types SurvivalPvESkywarsParkourCreative
Share


Olemme se hieman erilaisempi suomalainen Minecraft-palvelin. Olemme perustaneet Hopeacraftin vuonna 2019, mutta toimineet sitä ennen täysin toisella nimellä ja jo vuodesta 2017. Aikojen saatossa henkilöstöstämme on muodostunut osaava ja ammattitaitoinen jolloin pystymme luomaan täysin uutta sisältöä sekä auttamaan mahdollisissa ongelmissa mahdollisimman nopeesti. Lisäksi pyrimme tekemään mahdollisesti viikkokohtaisia päivityksiä ja kuukausittain erilaisia tapahtumia sillä ideoita miellä todellakin riittää!

Liittymällä palvelimelle voit valita melko normaalinkokoisesta valikoimastamme mitä haluat tehdä voit esimerkiksi tutkia hubia tai ottaa vaikka 1v1 kaverisi kanssa areenalla, lähteä seikkailemaan Survival 1.16.2:n ihmeelliseen maailmaan, rakentaa ilman rajoja Creativessa tai taistella muita pelaajia vastaan UltHC Skywarsissa viikoittain vaihtuvissa pelimuodoissa!

Pidämme myös huolen siitä, että palvelimella on turvallista ja mukavaa pelata sillä käytämme
ehkäpä juuri muihin suomalaisiin palvelimiin verrattaen tehokkaimpaa AntiCheat-kokonaisuutta. Käytämme omia menetelmiämme myös palvelimen tehostamiseen ja voimme taata tällä parhaimman pelikokemuksen.

Mutta pidemminttä puheitta. Tervetuloa pelaamaan ja viettämään aikaa Hopeacraftiin!